Hrvatska kuharica u zoni / Vanja Grbac Gredelj
Autor
Grbac Gredelj, Vanja
Nakladnik
Zagreb : Algoritam, 2002
Materijalni opis
274 str. ; 19 cm
Napomena
Bibliografija: str. 267-269.
Predmetna odrednica
Klasifikacijska oznaka
641.5 Pripremanje prehrambenih proizvoda, namirnica i obroka. Kuharstvo
 
613.2 Dijetetika. Načela nutricionizma
Anotacija
Prehranom u kojoj su u svakom obroku zastupljene kalorije iz ugljikohidrata, proteina i masnoća u omjeru 40%:30%:30% regulira se inzulin, održava stabilnim šećer u krvi i otvara pristup zalihama energije u masnim stanicama ljudskog organizma. Ova kuharica predlaže recepte koji su napravljeni prema tom principu gubitka suvišne masne mase. Autorica je pulmolog, Zone Certified Instructor i suradnica Zone Research Institute doktora Barryja Searsa. Prva se u Hrvatskoj bavi nutricionizmom na pricipima zone koju je prilagodila specifičnostima naših prehrambenih navika.
Jezik
hrvatski
Standardni broj
ISBN 953-220-054-1
Građa
Knjigaknjiga
Katalog
  • Upute
  • Katalog
  • Klasifikacijske oznake
  • Predmetni sustav
Usluge
  • Moja iskaznica | Za članove
Knjige
Izbor kataloga
  • Skupni katalog knjižnica Istarske županije
  • Katalog Gradske knjižnice i čitaonice Pula
  • Skupni katalog sustava Zaki
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2020. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.