Procesi pripreme hrane / Vesna Lelas
Autor
Lelas, Vesna
Nakladnik
Materijalni opis
183 str. : ilustr. ; 25 cm
Nakladnički niz
Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu
Napomena
Bilješka o autorici: str. 183.
 
Bibliografija: str. 177-178.
 
Kazalo.
Predmetna odrednica
Anotacija
Udžbenik sadrži pregled teoretskih postavki i tehničko-tehnoloških (organizacijskih) rješenja vezanih uz procese pripreme hrane. Detaljno su obrađene između ostalog osnovne sirovine u proizvodnji hrane, pomoćne sirovine u proizvodnji hrane, centralne pripremnice hrane i industrijska proizvodnja polugotove i gotove hrane. Udžbenik je namijenjen studentima za kolegij Procesi pripreme hrane na studiju Nutriocionizma Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta i svim stručnjacima koji se bave problematikom pripreme i proizvodnje hrane ne samo u industriji, već i u ugostiteljstvu, turizmu i hotelijerstvu.
Jezik
hrvatski
Standardni broj
ISBN 978-953-212-333-3
Građa
Knjigaknjiga

LELAS, Vesna
Procesi pripreme hrane / Vesna Lelas. - Zagreb : Golden marketing - Tehnička knjiga, 2008. - 183 str. : ilustr. ; 25 cm. - (Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu)
Bilješka o autorici: str. 183. - Bibliografija: str. 177-178. - Kazalo.
ISBN 978-953-212-333-3


Katalog
  • Upute
Usluge
  • Moja iskaznica | Za članove
Knjige
Izbor kataloga
  • Skupni katalog knjižnica Istarske županije
  • Katalog Gradske knjižnice i čitaonice Pula
  • Skupni katalog sustava Zaki
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2020. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.